Calculatoare second hand, Computere second-hand, Lumea jocurilor (gaming)

Calculatoare Second Hand pentru Gaming: Ce Trebuie să Știi

Calculatoare Second Hand pentru Gaming: Ce Trebuie să Știi, de la specialistii IT-SH.ro!

#image_titlCalculatoare Second Hand pentru Gaming: Ce Trebuie să Știi

Calculatoarele second-hand reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru cei interesați de echipamente de calitate la prețuri accesibile. Odată cu apariția frecventă a modelelor și dispozitivelor actualizate, găsirea unei oferte avantajoase pentru computere, laptopuri și tablete second-hand de calitate devine o sarcină ușoară. Pentru a vă ajuta în procesul de selecție și a găsi opțiunea potrivită, avem câteva sfaturi care vă vor ghida în achiziționarea echipamentului second-hand potrivit.

Tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi Calculatoare Scond Hand

  • Cum alegi cel mai potrivit calculator seconn hand pentru tine?

Pasul 1: Alege dispozitivul second-hand de care ai nevoie

Fiecare persoană este diferită în ceea ce privește achiziționarea unui calculator second-hand. S-ar putea să doresti să lucrezi în mișcare cu un laptop sau, dimpotrivă, să ai un ecran mare în biroul de acasă cu un desktop. Este vorba despre a decide ce funcționează cel mai bine pentru tine. Alege de aici varianta potrivita pentru tine:

Calculatoare second hand

Monitoare second hand

Laptop second hand

Pasul 2: Luați în considerare scopul pentru care veți utiliza echipamentul

Cea mai importantă întrebare este dacă dispozitivul va îndeplini sarcina pentru care îl achiziționezi.

Atunci când vine vorba de găsirea dispozitivului potrivit pentru tine, există câteva lucruri de luat în considerare:

Pasul 3: Cerceteaza mărcile și modelele cele mai fiabile

Pasul următor este să depășiți faimoasa dezbatere: PC sau Mac?

Calculatoarele MacBook și iMac second-hand sunt excelente pentru cei care se bucură să lucreze creativ și doresc să facă totul pe un sistem de operare macOS. PC-urile, pe de altă parte, sunt perfecte pentru cei care doresc un sistem de operare Microsoft Windows sau Chrome OS.

Când vine vorba de fiabilitate, conform echipei Tech Radar, cea mai sigură opțiune este achiziționarea unei mărci de încredere, cum ar fi Apple, Asus, Lenovo, HP, Samsung sau Dell.

Pasul 4: Ce să verifici atunci când cumperi un computer second-hand

Există câteva lucruri specifice pe care ar trebui să le verifici întotdeauna pentru a te asigura că totul este în stare de funcționare bună. Când cumperi computere second-hand online sau în magazin, iti recomandam sa alegi un produs cu garantie – la IT-SH.ro toate calculatoarele second hand beneficiaza de garantie 12 luni!

Nu uita aceste lucruri importante!

  • Magazinele second-hand renumite trebuie să efectueze teste pentru toate articolele electrice înainte de a le vinde.
  • Articolele murdare sau uzate sunt un semn clar că, probabil, nu au fost bine îngrijite.
  • Vânzătorii sau magazinele cu recenzii sau reputații proastetrebuie evitate.
  • Un preț ridicat – compara online cât costă un articol nou și asigura-te că plătesti un preț rezonabil.
  • Evita articolele care utilizează sisteme de operare neprecizate, cum ar fi Windows XP sau Mac OS X Mountain Lion.
  • Echipamentele vechi – orice echipament de peste aproximativ patru ani ar putea avea probleme de compatibilitate între hardware, sistemele de operare vechi și programele noi.
  • Sfat: Găseste un revânzător second hand de încredere!

Cum testezi calculatoarele second hand?

#image_title
  • Verifică tastatura și ecranul tactil Asigură-te că tastatura sau ecranul tactil funcționează – simplu.
  • Stocare, RAM, Procesor și CPU: Dacă cauți un dispozitiv simplu, cum ar fi o tabletă, atunci nu trebuie să îți faci prea multe griji. Cu toate acestea, dacă cauți mai mult spațiu, putere de calcul și șansa de a face upgrade la stocare, atunci s-ar putea să ai nevoie de un desktop, laptop sau un dispozitiv two-in-one.
  • Greutatea: Pentru dispozitivele portabile, greutatea contează. Tabletele și dispozitivele two-in-one sunt foarte ușoare, ceea ce le face ideale pentru a le lua peste tot.
  • Calitatea ecranului: Verifică ecranul pentru fisuri, cioburi și pixeli morți. Poți identifica ușor un pixel mort prin căutarea de nuanțe de verde sau un punct care seamănă cu o pată de praf pe ecran.
  • Rulare programe si rezolutie : Rulează programele bine sau se blochează? Deschide calculatorul, verifica-l, testeaza-l. După ce ai verificat că nu există fisuri sau pixeli morți pe ecran, următorul lucru la care trebuie să te uiți este dacă afișajul are o rezoluție bună.
  • Durata de viață a bateriei: Verifică durata de viață a bateriei și cât durează. Bateriile devin din ce în ce mai bune de la minut la minut. Nu ne mai mulțumim cu două ore când putem obține chiar și 16 ore pe un computer nou.
  • Numere de serie: Nu toate dispozitivele au numere de serie, dar cele care au ar trebui să le aibă afișate clar. Dacă numărul de serie este șters sau îndepărtat, probabil că nu ar trebui să cumperi dispozitivul.
  • Specificații: Vei găsi toate specificațiile unui dispozitiv în meniul său. Pe un PC, mergi la „Setări” > „System” > „About” Pe un computer Apple, mergi la „Iconița Apple” > „Despre acest Mac” Se potrivesc specificațiile scopului tău? Dacă te uiți la o tabletă, este posibil să vrei să verifici cantitatea de stocare internă pe care o au iPad-urile, deoarece aceasta nu poate fi crescută.
  • Cabluri și periferice: Sunt incluse toate cablurile, cablurile și perifericele necesare? Dacă nu, cât de mult va costa să le cumperi? Unele mărci au nevoie de accesorii specifice pentru a merge împreună, cum ar fi Apple.
  • Porturi: Verifică să aibă toate porturile de care ai nevoie (HDMI, USB, ieșire VGA) și să funcționeze toate.

    Related Posts

    Lasă un răspuns